Special Evening dedicated to the freedom of love | Loving Day

Special Evening dedicated to the freedom of love

When and Where is the Celebration?

Date and Time: 
06/13/2016 - 8:00pm to 10:00pm
Venue: 
Bremen Teater
Address Line 1: 
Address Line 2: 
Nyropsgade 39-41
City: 
Copenhague
Province/Region/State (if you are outside of the U.S.A.): 
Country: 
Denmark

Celebration Details

On campus (or hosted by a campus organization)?: 
No
Hosted By: 
Association ÆGTESKAB UDEN GRÆNSER (in english : Wedding Without Borders)
Ticket or RSVP Requirements: 
Tickets required
Email: 
Phone: 

Kærlighed eksisterer mellem mennesker overalt. Kærlighed er grænseløs og alligevel kan den være forbudt. I denne omgang af Forvandlende Fortællinger stiller vi skarpt på de tusindvis af danskere, der begrænses i at leve med dem de elsker - i Danmark.

I et partnerskab med Ægteskab Uden Grænser inviterer vi dig på Bremen Teater, hvor en række mennesker med vidt forskellige historier giver et unikt indblik i en ofte overset og kompliceret verden. Fælles for dem er, at de har forelsket sig i et menneske, der ikke er dansk. Derfor bestemmer de ikke over deres eget liv, og det har sin pris.

“Noget alle burde opleve! Meget ærligt, intenst, oplysende, rørende og underholdende. Vi fik virkelig en på opleveren, og masser af godt stof til eftertanke. Tak!” - Heidi, Tidligere publikum

Henrik Voldborg, den legendariske tv-meteorolog på DR, og hans belgiske kone Anne Marie var i ‘96 med til at stifte Ægteskab Uden Grænser. Deres drøm var, at foreningen kunne sikre danske borgeres ret til frit at vælge deres ægtefælle og bo sammen i Danmark uanset ægtefællens nationalitet. I dag, 20 år senere, er lovgivningen mere stram og omfattende end nogensinde før.

Denne aften er et kig ind i en verden, hvor mennesker ikke tager deres frihed for givet. Du vil høre fortællingerne om det første møde, forelskelsen, de danske børn i Sverige, savnede bedsteforældre, svigt, tunge sagsmapper, frustrationer og om den lovgivning, der enten styrker kærligheden eller ødelægger den for altid. Denne aften handler om frihed til kærlighed.

Læs mere om arrangørerne på:
www.aegteskabudengraenser.dk og www.forvandlende.dk

“Jeg er stadig blown away over arrangementet. Det var en øjenåbner, meget rørende og samtidigt utroligt humoristisk. Kæmpe like!” - Helena, Publikum

After The Event

How did it go?: